Doboj

Cvijanović: U Srpskoj nikad ništa nije započeto, a da nije i završeno

  • Izvor: ATV
  • 04.09.2024. 12:14

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je danas u Doboju na otvaranju nove bolnice "Sveti apostol Luka" da je ponosna što u Republici Srpskoj nikada nije ništa započeto, a da nije završeno.

Cvijanovićeva je rekla da samo pogled na ovu novu bolnicu izaziva oduševljenje i zahvalnost svima koji su bili dio ove velike investicije i poduhvata.

"Ponosna sam što sam kroz sve godine prethodnog rada mogla da na svoj način dam doprinos i učestvujem u ovakvim projektima i zbog toga što u Republici Srpskoj nikada nije ništa započeto, a da nije završeno", istakla je Cvijanovićeva na svečanosti povodom otvaranje nove bolnice u Doboju.

Višković: Ulaganja u zdravstveni sektor - pobjeda Srpske

Višković: Ulaganja u zdravstveni sektor - pobjeda Srpske

Cvijanovićeva je podsjetila na 2006. godinu, kada je tadašnji predsjednik Vlade, a danas predsjednik Republike Milorad Dodik, najavio veliki projekat mapiranja zdravstvenog sektora i obavezu da se izgrade moderne velike bolnice u svim regijama u Srpskoj, navodeći da je tada i sama bila skeptik.

"I tada smo se suočavali sa velikim problemima i tako velike projekte i zahvate bilo je teško zamisliti i za nas koji smo tada bili u institucijama. Ali, još tada smo rekli da ako ne počnemo, nećemo ni završiti. Tad smo obilježili sve naše regije, upravo realizacijom ovog projekta u oblasti zdravstva, da imamo moderne bolnice, ali i mnoge druge infrastrukturne projekte širom Republike Srpske", naglasila je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je zahvalila svim zdravstvenim radnicima što su predano liječili građane, te strpljivo čekali da dođu da rade u boljim uslovima.

Dodik: Srpska pokazuje sposobnost da može da reaguje na potrebe građana

Dodik: Srpska pokazuje sposobnost da može da reaguje na potrebe građana

"To nije slučaj samo sa Dobojem, nego sa svim našim gradovima, opštinama i regijama i nastavićemo u narednom periodu jednako odgovorno da se odnosimo prema svim našim stanovnicima i svim lokalnim zajednicama, da razumijemo potrebe svih i sve ono što nas čeka u budućnosti", istakla je Cvijanovićeva.

Ona je zahvalila svim građanima za ljubav prema Republici Srpskoj, a institucijama za sposobnosti da je grade i unapređuju.

"Zahvalna sam što imamo toliko dobre ljude koji su svjesni potrebe da se okupimo i zajedno realizujemo važne projekte kakav je i ovaj danas", zaključila je Cvijanovićeva.


(Foto: Borislav Zdrinja)

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    ''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?