ATV jutro

Ponedjeljak u 6:55 - Novi jutarnji program ‘ATV Jutro’

  • Izvor: ATV
  • 07.10.2023. 15:35

Novi jutarnji program naše medijske kuće, kako smo i najavili, predstavivši ponedjeljak svoj novi logo, programski identitet i povratak na ćirilično pismo, počinje u ponedjeljak, i biće uvertira za novu programsku šemu, u kojoj vas očekuje mnogo noviteta. ‘ATV Jutro’, koje će uređivati i voditi, naše poznato TV lice, voditeljka i urednica, Dragana Božić, biće sjajan izbor za početak dana!

Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta, očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta, interesantni gosti i sagovornici koji će komentarisati teme iz svih oblasti života, te pregled dnevnih dešavanja, i priče iz cijele Republike Srpske. U fokus ćemo stavljati priče, ne samo o aktuelnim dešavanjima, nego i o čovjeku i njegovim problemima i interesovanjima, odnosno, sve one teme koje ga zanimaju, s ciljem da gledaoce informišemo, pružimo im mnoštvo novih i korisnih informacija, a na kraju ih i zabavimo.

Jutarnji program otvara i novoopremljeni studio, koji će izgledati moderno, prateći standarde regionalnih i svjetskih TV stanica.

Željno očekujemo početak - ne mijenjate kanal i razbudite se sa nama u ponedjeljak od 6 časova i 55 minuta. Ostatak sedmice će već biti stvar najboljeg izbora za početak dana.

Pratite nas i putem Vibera