Laktaši

Prvi festival "Rakije Srpske“ okuplja više od 40 izlagača

  • Izvor: SeeSrpska
  • 10.10.2024. 21:47

Laktaši će u petak, 11. oktobra 2024. godine, biti domaćin prvog festivala domaćih rakija pod nazivom "Rakije Srpske“, koji će okupiti više od 40 izlagača iz cijele Republike Srpske.

Festival će biti održan u Sportskoj dvorani u Laktašima, s početkom u 17 časova, a posjetioci će imati priliku da besplatno degustiraju i uživaju u vrhunskim, autentičnim rakijama iz naše regije.

Ovaj jedinstveni događaj nudi priliku svim ljubiteljima rakije da otkriju raznovrsne okuse i mirise tradicionalnih domaćih proizvoda, kao i da se upoznaju s procesima proizvodnje koji su prenošeni s generacije na generaciju. 

Izlagači će predstaviti svoje najbolje sorte rakija, uključujući šljivovice, viljamovke, dunjevače i druge specijalitete, koje su već osvojile mnoge nagrade na domaćim i međunarodnim sajmovima.

"Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da uživate u vrhunskim domaćim rakijama i podržite naše proizvođače“, poručili su iz Područne privredne komore Banjaluka.

Festival "Rakije Srpske“ ima za cilj da podrži i promoviše domaću proizvodnju, ali i da poveže proizvođače sa potencijalnim kupcima i ljubiteljima rakije.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: