Sastanak

Dodik sa Milovićem: Stanje u Termoelektrani mora da bude jasno građanima

  • Izvor: ATV
  • 01.08.2024. 13:35

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas sa predsjednikom Opštinskog odbora SNSD-a Gacko Srđanom Milovićem o stanju u opštini Gacko i stanju u elektroenergetskom sistemu.

"Istakao sam značaj ove opštine za Republiku Srpsku i želju za daljim prosperitetom. Opštini Gacko želim da ima stabilan i nesumnjiv razvoj i s tim u vezi je situacija oko Termoelektrane. Stanje u Termoelektrani mora da bude jasno svim građanima opštine Gacko", naveo je predsjednik Srpske Milorad Dodik u objavi na društvenoj mreži Iks.

Dodik je dodao da očekuje od rukovodstva Termoelektrane da na aktivan način rješava probleme.

"Jasno mi je da radnici imaju određene probleme, ali razloge za njih treba tražiti u upravi i rukovodstvu. Ja sam uvijek na strani radnika! Neprihvatljivo je da se ne vrše plaćanja doprinosa i pored činjenice da je matično preduzeće Trebinje izvršilo pretplatu svojih obaveza, i matično preduzeće izvršilo je pretplatu za isporučenu električnu energiju koju Termoelektrana nije isporučila. Neprihvatljivo je da postoje problemi s radnicima i tražim da rukovodstvo to promptno riješi", naveo je Dodik.

Pratite nas i putem Vibera