Izvršni sekretar Socijalističke partije

Vukčević: Podrška Gojkoviću, apelujemo na objektivnost suda

  • 28.08.2024. 18:02

Izvršni sekretar Socijalističke partije Nikola Vukčević izjavio je da ova partija čvrsto stoji uz višegodišnjeg člana partije, dokazano principijelnog čovjeka i predsjednika Gradskog odbora SP Derventa Slavena Gojkovića.

"Uvjereni smo da je jučerašnje hapšenje  neosnovano i da je riječ o političkom progonu dokazanog člana Socijalističke partije. Poštujemo relevantne institucije. Zato apelujemo da budu objektivne i posao rade profesionalno, na osnovu dokaza. Mi vjerujemo u nevinost gospodina Gojkovića koji je posvećeno i odgovorno obavljao svoju dužnost za vrijeme rukovođenja JP Šume Republike Srpske. Osuđujemo svaku vrstu političkog obračuna sa protivnicima na perfidan način i uoči predizborne kampanje. Takve metode nisu i nikada neće biti dio političkog djelovanja Socijalističke partije i zato pružamo bezrezervnu podršku našem članu, gospodinu Gojkoviću", istakao je Vukčević u ime rukovodstva Socijalističke partije.


Pratite nas i putem Vibera

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)