Vjeruje se da ima iscjeliteljsku moć

Najmoćnija molitva za zdravlje čita se pod Ostrogom

  • Izvor: Blic
  • 01.09.2024. 17:55

U manastir Ostrog dolaze ljudi i drugih vjeroispovijesti, među kojima ima i muslimana i katolika koji pred moštima Vasilija Ostroškog traže spas i iscjeljenje od teških bolesti i muka koje su ih zadesile.

Ovo je molitva koju trebati izgovoriti kada se obraćate za pomoć Svetom Vasiliju Ostroškom.

Sveti Vasilije, veliki ugodniče Božiji, pomozi svima pa i meni. Veliki branitelju vjere Pravoslavne, odbrani i nas koji tvoju Svetu vjeru držimo, i s nadom tebi pristupamo.

Milić Vukašinović o preminuloj kćerki: Tukla je majku, deformisala se

Milić Vukašinović o preminuloj kćerki: Tukla je majku, deformisala se

Veliki arhijereju Božiji, pomoli se Bogu Svedržitelju za sve ljude tvoje, pa na posljetku i za mene nedostojnog i poslednjeg. Tvrdoški viteže i Ostroški podvižniče, spasavaj nas od bijeda vidljivih i nevidljivih.

Zapalila te je Srpska zemlja kao večnu svijeću pred prestolom Boga Živoga, pa nam sada osvijetli puteve i razagnaj tugu. Molitvama i suzama zagrijevao si hladnu pešteru Ostrošku, pa zagrij sada Božijim duhom i srca naša, da se spasemo i proslavimo Boga svevišnjega i tebe Sveca Božijega.

Preminuo pukovnik VRS Milutin Mišić

Preminuo pukovnik VRS Milutin Mišić

Sa svih strana sveta priticali su ćivotu tvome bolni i nevoljni, i ti si im pomagao: demone odgonio, veze đavolje raskidao, i zdravlje duševno i tjelesno ljudima darivao.

Tako i sada pomozi, krštenim i nekrštenim, kao i uvijek, svima pa i meni. Izmiritelj si bio zavađene braće, izmiri i sada sve zavađene, zbratimi razbraćene, oveseli tužne, ukroti samovoljne, iscijeli bolne.

Sveti Vasilije Čudotvorče i Oče naš duhovni, čuj i usliši čeda tvoja duhovna u Hristu Isusu Gospodu našem. Amin, prenosi Stil.

Prvi snimak najvećeg ukrajinskog napada na Rusiju: Napadnuta elektrana

Prvi snimak najvećeg ukrajinskog napada na Rusiju: Napadnuta elektrana

Vjeruje se da je ova molitva toliko snažna da ima iscjeliteljsku moć.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: