Član Glavnog odbora SNSD-a

Šulić: Kreatori sudskog procesa protiv Dodika u krugu vlastite nemoći

  • Izvor: SRNA
  • 18.09.2024. 12:31

Vidljivo je da su se kreatori sudskog procesa protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika našli u začaranom krugu vlastite nemoći i neznanja i da bi ga davno završili da postoji ijedan osnov po kojem mogu donijeti presudu, rekao je član Glavnog odbora SNSD-a Denis Šulić.

Šulić je istakao da sva ova otezanja govore u prilog tome da oni ne znaju kako da realizuju vlastite naume i da pokušavaju kontinuiranim trovanjem javnosti svojim sadržajima da naruše ugled i institucije predsjednika i Dodika lično.

On je poručio da konstantnim pritiscima na Dodika i razvlačenjem montiranog procesa i ročištima tokom mjeseca predizborne kampanje, tvorci i mentori svih tih procesa samo podižu rejting predsjedniku i jačaju podršku koju ima među građanima.

"Na njihovu žalost, rejting predsjednika Dodika je u stalnom porastu, jer građani Srpske prepoznaju i cijene njegovu odlučnost u borbi za interese Srpske i svih građana", zaključio je Šulić, koji i ministar trgovine i turizma Vlade Republike Srpske.

Pred Sudom BiH danas će biti nastavljeno suđenje predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora "Službenog glasnika Srpske" Milošu Lukiću.

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)