Ministar

Košarac: Osim ogovaranja Dodika, Bećirović ništa drugo ne radi

  • Izvor: SRNA
  • 27.07.2023. 22:06

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac rekao je da bošnjački član Predsjedništva BiH Denis Bećirović ponovo moljaka za intervencije međunarodne zajednice, iznoseći neargumentovane optužbe na račun predsjednika Srpske Milorada Dodika.

"Danas je opet imao dnevnu dozu mantranja i trač partije sa šefom Delegacije EU u BiH (Johanom Satlerom). Tema je, naravno, Milorad Dodik, jer osim ogovaranja predsjednika Republike Srpske, Denis Bećirović doslovno ništa drugo ne radi", napisao je Košarac na "Instagramu", reagujući na sastanak Bećirovića i Satlera.

Košarac, koji je član Predsjedništva SNSD-a, naglasio je da Bećirović istu priču ponavlja već mjesecima.

“Srpska ima međunarodne prijatelje zahvaljujući odgovornoj politici Dodika i rukovodstva”

“Srpska ima međunarodne prijatelje zahvaljujući odgovornoj politici Dodika i rukovodstva”

"Više `zeleni` nego `crveni` Denis Bećirović ponovo moljaka za intervencije međunarodne zajednice. Mantra mu je uvijek ista - glavni krivac je Milorad Dodik, udar na ustavni poredak i Dejton, suverenitet BiH", naveo je Košarac.

Košarac je dodao da je čak i Bećirovićevim političkim saradnicima neugodno, te se, kako kaže, nerijetko izvinjavaju zbog njegovih priča aktivnosti.

Iz kabineta bošnjačkog člana Predsjedništva BiH saopšteno je da je Bećirović tokom današnjeg sastanka ukazao Satleru na "antiustavna i antidejtonska djelovanja organa vlasti Republike Srpske", rekavši da je potrebno i da nadležne međunarodne institucije hitno preduzmu neophodne korake kako bi se zaštitio ustavni poredak u BiH.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.