"Putevi Republike Srpske"

''Izgradnju kružnog toka u MZ Rosulje finansirala Republika Srpska, a ne banjalučka vlast, kako to predstavlja Stanivuković''

  • Izvor: SRNA
  • 28.09.2024. 15:05

Izgradnju kružnog toka u banjalučkoj Mjesnoj zajednici Rosulje u potpunosti je finansirala Vlada Republike Srpske, a ne gradska vlast kako to tvrdi aktuelni gradonačelnik Draško Stanivuković koji prisvaja kao svoje rezultate rada republičke vlasti.

Direktor Javnog preduzeća "Putevi Republike Srpske" Milan Dakić rekao je za Srnu da je za izgradnju kružnog toka na ukrštanju zapadnog tranzita i Ulice Trive Amelice u Banjaluci ovo preduzeće odvojilo 1,2 miliona KM, uz odluku i saglasnost Vlade Republike Srpske i predsjednika Srpske Milorada Dodika.

On je istakao da je finansiranje redovno, kako na tom kružnom toku, tako i na ostalim, gdje je grad Banjaluka dužan da uradi imovinsko-pravne odnose, UT uslove i projekte, a "Putevi" da finansiraju.

"Što se tiče daljih radova na ostalim kružnim tokovima, svi se redovno plaćaju i sve obaveze što se tiče `Puteva` i Vlade Republike Srpske izmiruju normalno i redovno", rekao je Dakić.

Pratite nas i putem Vibera