Banjaluka

Grbić: Stanje nikad nije bilo gore, pozivam gradonačelnika da prestane sa predstavama!

  • 24.06.2024. 15:27

Danas kada pogledamo stanje, nikad nije bilo gore, ni na gradskom groblju ni u Banjaluci, rekao je bivši direktor Gradskog groblja u Banjaluci Željko Grbić.

"Osjećam potrebu da vam se obrati kao bivši direktor gradskog groblja. U toku mog mandata gradonačelnik je u nekoliko navrata tražio mogu smjenu zbog nepokošene trave tvrdeći da moramo biti odgovorniji prema svom gradu. Danas kada pogledamo stanje, nikad nije bilo gore, ni na Gradskom groblju ni u Banjaluci.

Stanivuković najavljuje nove izvještaje, koji će kao i tadašnja smjena biti lažni i manipulativni jer to jeste jedini način na koji on radi. Postavlja se pitanje zašto sada kada je odgovornost u njegovim rukama ne vidimo konkretna rješenja. Da li su standardi drugačiji kada je on odgovoran? Ovakvo rukovođenje pokazuje njegovu nesposobnost za bilo kakvo rješavanje problema. Pozivam gradonačelnika da prestane sa predstavama, rekao je Grbić 

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.