Bivši direktor Gradskog groblja

Grbić podnio krivičnu prijavu protiv gradonačelnika: Stanivukoviću, sram te bilo!

  • Izvor: ATV
  • 18.09.2024. 08:26

Upravo sam u Okružnom javnom tužilaštvu podnio krivičnu prijavu protiv Draška Stanivukovića zbog klevete i laži koje je juče iznio u javnosti, izjavio je Željko Grbić, bivši direktor Gradskog groblja.

"Ono što je juče uradio predstavlja najmorbidniji i najbesramniji čin u političkoj istoriji Republike Srpske", rekao je Grbuć.

Grbić je rekao da Stanivukovićevo "glumatanje iznad groba zarad političke manipulacije i blaćenja protivnika nešto što može da učini samo bezbožnik i antihrist".

Lazić o Stanivukoviću: Samo zbog stava ljudima davao otkaze, izigrao je narod

Lazić o Stanivukoviću: Samo zbog stava ljudima davao otkaze, izigrao je narod

"Ako sam učinio bilo šta loše, zašto me Stanivuković nije prijavio policiji i tužilaštvu? Šta si čekao godinu i po?" upitao je Grbić, napominjući da su nakon njega na poziciji direktora Gradskog groblja bila još tri direktora.

"Ako je išta od onoga što si izgovorio istina, spreman sam da odgovaram. Ovako, pitam te, bojiš li se Boga? Sram te bilo, Stanivukoviću. Ti si najveća prevara Banjaluke i njena najveća sramota", zaključio je Grbić.

Osuđujući neprimjerene postupke, Grbić je oštro reagovao: "Ništa ti nije sveto, sram te bilo. Ja sam krvario i dao dio svoga tijela za ovu našu svetu zemlju, a ne da bi se takvi kao ti igrali sa ljudskim životima. Svima je jasno zašto ovo radiš - svoju nesposobnost želiš prekriti lažima. Džabe Draško, 6. oktobra odgovaraš narodu, a nakon toga i mojoj porodici i meni na sudu".



Pratite nas i putem Vibera

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke

  • 12:30 Serija: Red Rok (12+) (R)

    ' 'Serija: Red Rok (12+) (R)

  • 12:55 Naša Srpska (R)

    ''Naša Srpska (R)

  • 13:20 Dosije (R)

    Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.