Bivši direktor

Grbić: Možda je Basara davala dobre savjete momcima oko Draška pa su kockanjem zaradili luksuzne automobile

  • Izvor: ATV
  • 10.07.2024. 09:25

Očigledno je da Draško Stanivuković i njegova ekipa ne prezaju ni od čega, pa ni od najnižih laži, samo da bi dobili političke poene i pažnju javnosti, poručio je bivši direktor Gradskog groblja u Banjaluci Željko Grbić.

"Tokom mog mandata na čelu Gradskog groblja, uloženi su maksimalni napori da se osigura dostojanstveno i profesionalno vođenje ovog preduzeća. Laži koje iznosi Adriana Basara nisu ništa drugo do jeftini pokušaji da se diskredituje moj rad i skrene pažnja sa stvarnih problema s kojima se grad suočava pod trenutnim rukovodstvom“, rekao je Željko Grbić bivši direktor groblja.

On je istakao da su napadi na njega lično, očajnički potezi političara koji bombastičnom i rijaliti politikom žele da sakriju loše stanje u kojem se nalaze javne ustanove u Banjaluci.

"Banjalučani nisu slijepi i vide ko zaista radi u njihovom interesu, a ko koristi laži i manipulacije da bi prikrio svoje neuspjehe. I to ni manje ni više radi gospođa Basara koja se proslavila kao direktor Asocijacije koja okuplja kladioničare“, ističe Grbić.

Grbić ističe da za kladionice, kockare i druge bolesti zavisnosti nije stručan. 

"Možda je gospođa Basara davala dobre savjete momcima oko Draška pa su dobrim kockanjem zaradili luksuzne automobile koje su do juče prali u autopraonicama dok su radili časne poslove. Možda oni nisu naglo bogati ili korumpirani već naglo srećni ili zavisni“, rekao je on.

Bivši direktor groblja i član GrO SPS Banjaluka kaže da upravo ova lažna kampanja protiv njega i njegovog rada samo pokazuje koliko je PDP uplašen i koliko su spremni da idu nisko.

"Ja ću nastaviti da se borim za istinu i za interese građana Banjaluke, bez obzira na sve napade i laži koje dolaze iz PDP-a. Na kraju, nakon mog istupanja groblje je napokon pokošeno. U Zavodu za zapošljavanje komentarišu kako na Biro za zapošljavanje najviše dolaze osobe iz ZIBL-a, Vodovoda i Gradskog groblja zbog otkaza Ugovora o radu. Nadam se da će ih posle ovog mog odgovora vratiti na posao“, zaključio je Grbić. 

Što se tiče izjave Adriane Basare, Grbić navodi da će protiv nje podnijeti krivičnu prijavu zbog klevete. 

Željko Grbić je bio direktor Gradskog Groblja kao kadar SPS-a, ali nikada nije imao punu odgovornost to jest većinu u odlučivanju.

Upravu preduzeća su činila i dva izvršna direktora i to Tomislav Grabovica iz PDP-a i Tadija Pilipović iz SDS-a, a Nadzorni odbor preduzeća su bili kadrovi PDP-a i to Olivera Čudić, Zoran Gavrić, Milenko Milinković, a predstavnik kapitala Grada je Siniša Štrbac.

Pratite nas i putem Vibera