Još jedan human gest pjevača

Rokvić na licitaciju stavio patike u kojima je išao na hodočašće

 • Izvor: Kurir
 • 17.06.2024. 21:34

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović osnovali su Fondaciju "Porodica", a onda se Nikola upustio u svoj prvi humanitarni podvig, hodočašće do manastira Svetog Nektarija u Еgini. Tokom njegovog pješačenja do manastira, koje je trajalo mjesec dana na račun Fondacije uplaćeno je 42 miliona dinara.

Nije prošlo ni mjesec dana od kako se Nikola vratio iz Grčke, a već je pokrenuo novu humanitarnu akciju. Naime, pjevač je patike u kojima je hodao od Hrama Svetog Save u Beogradu do Еgine u Grčkoj stavio na licitaciju.

- Dok završavamo papirologiju i nabavku svih potrebnih aparata za koje smo prikupili sredstva, još jedna akcija je pred nama! Ovaj put humanitarno licitiramo, za dječiju radost! Licitacija će trajati 7 dana kada ćemo proglasiti pobjednika, kome ćemo lično uručiti ovaj nesvakidašnji "trofej" sa puta. Početna cijena je 1.120 evra - napisao je Nikola na svom Instagram nalogu.

Nikola Rokvić pokazao kako izgleda nakon mjesec dana hodočašća

Nikola Rokvić pokazao kako izgleda nakon mjesec dana hodočašća

Samo dva dana kasnije od momenta otvaranja licitacije, Rokvić se pohvalio da su patike već dostigle cijenu od 3.000 evra.

- Pozivam sve pojedince, firme, moje prijatelje da se priključe i nastave da licitiraju i da tako pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija - rekao je Nikola i podsjetio da licitacija traje još pet dana.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 18:20 Čarolije Republike Srpske (R)

  'Čarolije Republike Srpske (R)

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:43 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 19:50 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.