Pjevač

Isaku Šabanoviću ukrali identitet

 • Izvor: Grand
 • 24.04.2024. 16:53

Pjevač Isak Šabanović suočio se sa sajber nasiljem kada mu je hakovana imejl adresa kao i profili na društvenim mrežama.

Isak je opisao kako su hakeri čak slali poruke u njegovo ime prijateljima koji nisu znali da je u pitanju prevara.

– Prvo su pokušali da mi „maknu“ Instagram. Promijenili smo šifru i zaštitili ga maksimalno. Potom su rekli da se zovem Saša na Fejsbuku, pa sam onda bio i neki drugi Isak – ispričao je pjevač.  

Dugoročna prognoza za ljeto 2024

Dugoročna prognoza za ljeto 2024

On je otkrio i kakve poruke su hakeri slali njegovim prijateljima.

– Pisali su mojim prijateljima putem Instagrama. Slali su im poruke u fazonu kako im se izvinjavam, da navodno nisam imao vremena za neka viđanja i javaljanja. Pozvali su me prijatelji i postavili mi vrlo konkretna pitanja. „Brate šta ti je, drogiraš li se?“ – prepričao je Šabanović, piše Grand.

Pratite nas i putem Vibera

 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Biznis klub

  '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.