Pjevač

Darko Lazić bijesan zbog navodne udaje njegove majke: Neće ispasti na dobro

 • Izvor: Telegraf
 • 18.06.2024. 07:38

Pjevač Darko Lazić ne krije koliko je bijesan zbog priča da se njegova majka Branka udala za svog partnera Dragana Paunovića, koji je i objelodanio da su se njih dvoje vjenčali.

Dok Dragan tvrdi da su on i Branka stali pred matičarem, Darko Lazić je demantovao te navode, a sada se oglasila i njegova majka.

"Nisam se udala. Dragan se malo šali zato što nas stalno prozivaju, ali zajedno smo i volimo se. To je jedina istina", poručila je Branka.

Folker se ponovo oglasio ovim povodom i istakao da se Paunović reklamira preko njih.

Čovjek završio u komi na odmoru, bolnica neće da ga pusti bez 50.000 evra

Čovjek završio u komi na odmoru, bolnica neće da ga pusti bez 50.000 evra

"Ne želi da se daju izjave po novinama, prvenstveno zbog Darka. Drugo, ona ne voli ni svakome da daje izjave, to je razlog te priče. Darko, takođe, ne iznosi nikakve stvari iz privatnog života po novinama. Branka i ja smo zajedno trenutno, u Austriji smo. Za vjenčanje i veselje nemamo vremena, zbog poslovnih obaveza nemamo vremena da pravimo slavlje, biće otom-potom. Ovdje u Austriji smo potpisali papir", rekao je Dragan za "Telegraf".

Darko Lazić je otkrio da je ljut zbog cijele situacije.

"Jedva čekam da se vratim, da se vidimo. To reklamiranje preko mojih leđa i preko leđa moje majke, to ćemo da popričamo nas dvojica u četiri oka, jer mislim da sam ispao i više nego fer i korektan. On ne zna koliko sam ja bijesan zbog svega što radi. Kakve on veze ima sa novinarima, moja majka nije javna ličnost, šta mene uzimaš u usta. Ja ovo ne želim. Stojim iza toga da se nisu vjenčali. Neću da mi propada odmor zbog gluposti, ja ti kažem da to nije tako, ako jeste, onda neka im je sa srećom, ali to neće ispasti na dobro, to vam ja garantujem. Trebalo je da budem obaviješten o svemu", poručio je Darko za "Informer".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:43 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 19:50 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:55 Vremenska prognoza

  Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.