Goran Timotija

"Srbi su slobodarski narod, to će pokazati na velikom mitingu"

 • Izvor: SRNA
 • 15.04.2024. 12:43

Predsjednik Gradske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Istočno Sarajevo Goran Timotija rekao je Srni da su Srbi oduvijek bili slobodarski narod, i to će i pokazati u četvrtak, 18. aprila, na velikom mitingu srpskog naroda na Trgu Krajine u Banjaluci.

Timotija je iskazao punu podršku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na organizovanju mitinga.

"Ovom prilikom pozvao bih sve Srbe i patriote da se odazovu u Banjaluci na mitingu gdje ćemo pokazati složnost i reći veliko ne genocidnim narodima Zapada", rekao je Timotija.


Bojić: Srpsko jedinstvo u Srebrenici neće biti dovedeno u pitanje

Bojić: Srpsko jedinstvo u Srebrenici neće biti dovedeno u pitanje

On je istakao da se godinama unazad fabrikuje istorija protiv Srba samo zato što nisu poslušnici Zapada, a oni koji su u prošlosti činili nezamislive zločine i genocid pokušavaju rezolucijom o Srebrenici da stave srpskom narodu omču oko vrata i da ih na taj način pokore.

"Zamislite dokle je došao moralni sunovrat zapadnog svijeta kad stradalnički i slobodarski narod hoće da proglase genocidnim? Godinama unazad se fabrikuje istorija protiv Srba samo zato jer nismo poslušnici Zapada. Oni koji su u prošlosti činili nezamislive zločine i počinili genocid pokušavaju rezolucijom o Srebrenici da stave srpskom narodu omču oko vrata i na taj način nas pokore", rekao je Timotija.

Prema njegovim riječima, izvještaj Međunarodne komisije za Srebrenicu jasno pokazuje šta se dešavalo u proteklom ratu u Srebrenici i njenoj okolini, i da je srpski narod uveliko pretrpio progon i zločine od bezumnih zločinaca iz Srebrenice, kao što je to bio Naser Orić.

Na Trgu Krajine u Banjaluci u četvrtka, 18. aprila, u 18.00 časova biće održan veliki miting sa kojeg će jasno i glasno biti poručeno da Republiku Srpsku i srpski narod niko ne može i neće poniziti, ma gdje i kakve odluke donosili.


Šobot: Kad Srpska zove, nema dileme - svi na Trg u četvrtak

Šobot: Kad Srpska zove, nema dileme - svi na Trg u četvrtak

Predsjednik Dodik pozvao je da u četvrtak u Narodnoj skupštini Republike Srpske bude usvojen izvještaj Međunarodne komisije za Srebrenicu, a nakon toga i na prisustvo velikom mitingu srpskog naroda na Trgu Krajine u Banjaluci sa kojeg će biti poručeno da su Srbi posvećeni svojoj slobodi i odbrani svoje budućnosti. 

Pratite nas i putem Vibera

 • 12:55 Revolucija 1917 (R)

  ''Revolucija 1917 (R)

 • 13:30 Еmisija: Еnergo klub (R)

  ''Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće?

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.