Film

Stiže nastavak "Istjerivača duhova"

  • 08.04.2024. 15:55

Sve ljubitelje franšize “Istjerivači duhova” obradovala je vijest da nastavak „Isterivači duhova: Ledena prijetnja” stiže na repertoar domaćih bioskopa u četvrtak, 11. aprila.

Peti film vraća franšizu sa miksom modernih specijalnih efekata i mladih glumačkih nada, nostalgijom 80-tih, poznatim zlikovcima i originalnom postavom.

Radnja filma „Istjerivači duhova: Ledena prijetnja” je smještena tri godine nakon događaja iz prethodnog ostvarenja.

Porodica Spengler se vraća na mjesto gdje je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Njujorku. Udružuju se sa izvornim Istjerivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Prilikom otkrića drevnog artefakta, oslobađa se zla sila, i novi i stari Istjerivači duhova moraju da udruže snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svijet od drugog ledenog doba.

Istjerivači duhova: Ledena prijetnja

Džil Kenan je na prethodnom filmu „Istjerivači duhova: Nasljeđe” radio je kao scenarista i producent, a ovog puta potpisuje režiju. Na oduševljenje mlađe publike, u glavnim ulogama su Fin Vulfhard, Mekena Grejs i Pol Rud. Zanimljivo je da se originalna postava iz prva dva filma takođe vraća – Bil Marej, Den Akrojd i Еrni Hadson.

Fanovi neka se pripreme za stare Istraživače duhova, koji moraju da udruže snage sa svojim novim regrutima kako bi spasili Njujork od moćnog neprijatelja koji želi da stvori avetinjsku vojsku.


Pratite nas i putem Vibera

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.