Glumica

Snežana Savić godinama kasnije otkrila tajnu o seriji "Srećni ljudi"

  • Izvor: Žena Blic
  • 16.08.2024. 17:55

Među ogromnim brojem serija čije scenarije je napisao legendarni Siniša Pavić nalazi se i čuvena serija "Srećni ljudi", koja se emitovala od 1993. do 1996. godine. Hit TV priča donijela je i nezaboravnu numeru "Topolska 18", i ta pjesma krije posebnu tajnu koju je publika saznala više godina nakon premijere.

Pjesma “Topolska 18” priča o velikoj ljubavi, koja je imala tužan kraj, ali je ostavila trag u životima onih koji su doživjeli tu ljubav.

Siniša Pavić odlučio je da se numera upravo tako zove jer je u Topolskoj 18 živjela njegova supruga Ljiljana Pavić koja je bila koscenarista “Srećnih ljudi” i brojnih drugih serija na kojima je sarađivala sa suprugom. Bračni par Pavić doživio je veliku ljubavnu priču.

Detalje o tome otkrila je glumica Snežana Savić koja je izvela pomenutu pjesmu, dok je u “Srećnim ljudima” tumačila lik Maline Vojvodić.

Ljiljana je i autor pjesme “Topolska 18” zajedno sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom kojem je to bila prva numera, a onda je osmislio niz popularnih pjesama.

Siniša Pavić umro je u 92. godini u svom domu u Vlasotincu. Ostale su serije kao neizbrisiv trag njegov spisateljskog dara i smisla da shvati život i prenese sve na mali ekran. Ostala je i pjesma kao omaž ljubavi, i onoj o kojoj stihovi govore i onoj koju je dijelio bračni par Pavić.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Loto, Lutrija RS

    ''Loto, Lutrija RS

  • 20:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:55 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:25 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)