ATV

EKIPA 'CENTRA DANA' DIO AKCIJE 'POZNATI SLUŽE'

 • Izvor: ATV
 • 21.02.2023. 16:00

TV lica našeg 'Centra dana', Dragana Božić, Milica Nogo i Bojan Sandić pretvaraju svako vaše popodne u najbolje druženje sa aktuelnim temama i zanimljivim pričama, i uvijek prepoznaju značaj humanitarnih akcija kojima se promoviše nesebična pomoć dobrih ljudi. Osim što o takvim akcijama pričaju u našem popodnevnom magazinu, dobili su priliku da učestvuju u sada već poznatoj akciji 'Poznati služe' Humanitarne organizacije 'Srbi za Srbe' i da iz uloge domaćina u studiju zaigraju kao domaćini još jednog susreta sa velikim i plemenitim ciljem ciljem.

Pridružite se divnom druženju u petak 24. februara u 'Stepa baru', gdje vas očekuje sjajan muzički program za koji je i ovaj put zadužen Andrej Pucarević, a duh zabave, dobrog druženja i veselja upotpuniće i karaoke.

Naši i vaši domaćini večeri potrudiće se da druženje bude nezaboravno i da zajedničim snagama, velikim srcem i beskrajnim gostoprimstvom doprinesu ostvarenju sna šestočlane porodice Gašić iz Zalužana – krov nad glavom i sigurnija budućnost.

Takođe, akciju možete podržati i pozivom na humanitarni broj 17763 i na taj način donirate dvije konvertibilne marke (pozivi važe za m:tel, BH Telekom i HT Eronet mobilne i fiksne mreže). Svoj doprinos možete ostavriti i uplatom na račun 5620128130024158 otvoren kod NLB Banka a.d. Banjaluka (sa naznakom: Za porodicu Gašić) ili putem donatorske platforme Humanitarne organizacije 'Srbi za Srbe'.

 • 08:00 Lovački saveti (R)

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savjetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 08:30 Vikend Vekerica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 08:40 Vježbajte sa Lidijom

  Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

 • 08:45 Serija: Kosem (R) (12+)

  U moru spletki, laži i dvorskih igara moći. Ljubav, hrabrost i jedinstvenost može pobijediti neprijatelja. Turska serija o jednoj ženi koja je ispisala istoriju “Veličanstveni vijek: Kosem”.

 • 09:45 Lovački saveti (R)

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savjetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 10:40 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.