EKIPA 'CENTRA DANA' DIO AKCIJE 'POZNATI SLUŽE'

  • Извор: АТВ
  • 21.02.2023. 16:00

TV lica našeg 'Centra dana', Dragana Božić, Milica Nogo i Bojan Sandić pretvaraju svako vaše popodne u najbolje druženje sa aktuelnim temama i zanimljivim pričama, i uvijek prepoznaju značaj humanitarnih akcija kojima se promoviše nesebična pomoć dobrih ljudi. Osim što o takvim akcijama pričaju u našem popodnevnom magazinu, dobili su priliku da učestvuju u sada već poznatoj akciji 'Poznati služe' Humanitarne organizacije 'Srbi za Srbe' i da iz uloge domaćina u studiju zaigraju kao domaćini još jednog susreta sa velikim i plemenitim ciljem ciljem.

Pridružite se divnom druženju u petak 24. februara u 'Stepa baru', gdje vas očekuje sjajan muzički program za koji je i ovaj put zadužen Andrej Pucarević, a duh zabave, dobrog druženja i veselja upotpuniće i karaoke.

Naši i vaši domaćini večeri potrudiće se da druženje bude nezaboravno i da zajedničim snagama, velikim srcem i beskrajnim gostoprimstvom doprinesu ostvarenju sna šestočlane porodice Gašić iz Zalužana – krov nad glavom i sigurnija budućnost.

Takođe, akciju možete podržati i pozivom na humanitarni broj 17763 i na taj način donirate dvije konvertibilne marke (pozivi važe za m:tel, BH Telekom i HT Eronet mobilne i fiksne mreže). Svoj doprinos možete ostavriti i uplatom na račun 5620128130024158 otvoren kod NLB Banka a.d. Banjaluka (sa naznakom: Za porodicu Gašić) ili putem donatorske platforme Humanitarne organizacije 'Srbi za Srbe'.

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм