ATV

ATV

ATV proslavlja 26 godina rada i trajanja: Snažno, drugačije, na pravom putu

 • Izvor: ATV
 • 04.06.2023. 00:01

Snaga godina koje ostavljamo za nama čini nas sve ponosnijim na ostvarene rezultate i na godine predanog, profesionalnog rada i trajanja naše medijske kuće. 26 godina postojanja, sa svim izazovima, usponima i padovima, sa svim što smo za ovih godina naučili, vodilo nas je kroz uzbudljiv put od dopisništva, preko lokalne televizije, pa sve do televizije s nacionalnom frekvencijom koja danas broji više od 150 medijskih i drugih profesionalaca.

Gradeći i njegujući vrijednosti i ciljeve, zajednički iz godine u godinu rastemo i stasavamo, jačajući naš položaj i uticaj među regionalnim medijima.

Iako smo prethodnu godinu, godinu našeg jubileja dočekali i proslavili u okrilju sramnih, nametnutih i nikada objašnjenih američkih sankcija, istrajno smo se borili da prevaziđemo prepreke i snagom profesionalnog rada svakog zaposlenog ATV-a ostvarimo zacrtane ciljeve, kreiramo kvalitetne i drugačije sadržaje u domaćoj produkciji, održimo status objektivnog i relevantnog medija, koji izvještava u cilju javnosti.

Bez obzira na mnogobrojne prepreke i probleme koje su nam sankcije stvorile uspjeli smo da i ovaj 26. rođendan dočekamo još jači, još spremniji i da sa još većom željom naš program bogatimo novim, aktuelnim, sadržajima i opravdamo povjerenje naših gledaoca. Rejtinzi i gledanost naše medijske kuće rastu iz dana u dan, naše redakcije razvijaju sve bolje i bolje novinare i urednike, koji su spremni da se svim srcem daju za profesiju iza koje odgovorno stoje. Mnogi su mislili da ćemo odustati, ali nismo – sada smo još slobodniji i spremniji da nastavimo putem koji obećava uspjehe, predano i prkosno, jer se kvalitet i istina nikada ne mogu sakriti.

Naša najveća želja je da trajemo i rastemo zbog vas, naše publike, zbog vas koji nam vjerujete, zbog vas koji nam uvijek dajete vjetar u leđa da savladamo nove prepreke, otkrivamo i kreiramo priče drugačije od drugih. Sigurni u nove, velike, ciljeve koje smo pred sebe postavili, nastavljamo dalje, šireći naše kapacitete, kako u oviru kolektiva, a tako i na regionalnom medijskom nebu.

Ostajemo uvijek prvi, drugačiji, a vaši!

 • 08:30 Vikend Vekerica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 08:40 Vježbajte sa Lidijom

  Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

 • 08:45 Serija: Kosem (R) (12+)

  U moru spletki, laži i dvorskih igara moći. Ljubav, hrabrost i jedinstvenost može pobijediti neprijatelja. Turska serija o jednoj ženi koja je ispisala istoriju “Veličanstveni vijek: Kosem”.

 • 09:45 Lovački saveti (R)

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savjetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 10:40 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 10:45 Teletrgovina

  Teletrgovina