ATV

ATV proslavlja 26 godina rada i trajanja: Snažno, drugačije, na pravom putu

  • Извор: АТВ
  • 04.06.2023. 00:01

Snaga godina koje ostavljamo za nama čini nas sve ponosnijim na ostvarene rezultate i na godine predanog, profesionalnog rada i trajanja naše medijske kuće. 26 godina postojanja, sa svim izazovima, usponima i padovima, sa svim što smo za ovih godina naučili, vodilo nas je kroz uzbudljiv put od dopisništva, preko lokalne televizije, pa sve do televizije s nacionalnom frekvencijom koja danas broji više od 150 medijskih i drugih profesionalaca.

Gradeći i njegujući vrijednosti i ciljeve, zajednički iz godine u godinu rastemo i stasavamo, jačajući naš položaj i uticaj među regionalnim medijima.

Iako smo prethodnu godinu, godinu našeg jubileja dočekali i proslavili u okrilju sramnih, nametnutih i nikada objašnjenih američkih sankcija, istrajno smo se borili da prevaziđemo prepreke i snagom profesionalnog rada svakog zaposlenog ATV-a ostvarimo zacrtane ciljeve, kreiramo kvalitetne i drugačije sadržaje u domaćoj produkciji, održimo status objektivnog i relevantnog medija, koji izvještava u cilju javnosti.

Bez obzira na mnogobrojne prepreke i probleme koje su nam sankcije stvorile uspjeli smo da i ovaj 26. rođendan dočekamo još jači, još spremniji i da sa još većom željom naš program bogatimo novim, aktuelnim, sadržajima i opravdamo povjerenje naših gledaoca. Rejtinzi i gledanost naše medijske kuće rastu iz dana u dan, naše redakcije razvijaju sve bolje i bolje novinare i urednike, koji su spremni da se svim srcem daju za profesiju iza koje odgovorno stoje. Mnogi su mislili da ćemo odustati, ali nismo – sada smo još slobodniji i spremniji da nastavimo putem koji obećava uspjehe, predano i prkosno, jer se kvalitet i istina nikada ne mogu sakriti.

Naša najveća želja je da trajemo i rastemo zbog vas, naše publike, zbog vas koji nam vjerujete, zbog vas koji nam uvijek dajete vjetar u leđa da savladamo nove prepreke, otkrivamo i kreiramo priče drugačije od drugih. Sigurni u nove, velike, ciljeve koje smo pred sebe postavili, nastavljamo dalje, šireći naše kapacitete, kako u oviru kolektiva, a tako i na regionalnom medijskom nebu.

Ostajemo uvijek prvi, drugačiji, a vaši!

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм