ATV

Džoni Herbert

Oglasio se Šumaherov prijatelj: Nikada ne dobijamo dobre vijesti

 • Izvor: mondo
 • 15.09.2023. 12:07

Stanje Mihaela Šumahera već godinama brine sve širom planete, a "Mondo" je prenio tekst koji otkriva da situacija nije idealna.

Od 2013. godine kada je Mihael Šumaher doživio tešku nesreću na skijanju spekuliše se o stanju najvećeg vozača u istoriji Formule 1.

Porodica ne želi da izlazi u javnost sa fotografijama i videima i vrlo je malo ljudi vidjelo Mihaela od nesreće do danas.

Sada se o stanju njemačkog šampiona oglasio Džoni Herbert, nekadašnji vozač Formule 1. Britanac koji je vozio u Formuli 1 od 1989. do 2000. godine za Beneton, Tajrel, Lutis, Zauber, Stjuart i Jaguar završio je karijeru sa tri pobjede i sedam podijuma.

Sada je rekao da Šumaher nije "ni blizu" nekadašnjeg sebe, kao i da je ova nesreća "promijenila" i njegovog brata Ralfa.


Pukla tikva: Šmit za opoziciju postao lažni i nelegitimni, a bio im je

Pukla tikva: Šmit za opoziciju postao lažni i nelegitimni, a bio im je "realnost" i "faktor"

Herbert dobro poznaje Mihaela Šumahera jer su u Benetonu bili kolege sada je naširoko govorio o Ralfu Šumaheru.

"Kada je Ralf Šumaher radio za Skaj Njemačku vrlo često smo se sretali. Sada on mora da radi mnogo stvari za porodicu posl'ije onoga što se desilo Mihaelu. Sazrio je, mnogo je drugačija osoba nego kada je bio vozač. Sada je dobro ljudsko biće. Mnogo se promijenio jer je morao da se nosi sa situacijom oko brata", rekao je Herbert za "Gruver sport".

Nedavno je francuski novinar Rože Benoa, Mihaelov blizak prijatelj, istakao da je 54-godišnji sedmostruki šampion F1 "bez nade", a Herbert je rekao da su ovo "užasne vijesti".


Nema straha: Baka (85) uspjela živu zmiju izbaciti iz šupe

Nema straha: Baka (85) uspjela živu zmiju izbaciti iz šupe

"Nikada nema novih vijesti. Ono što znamo je da nikada ne dobijamo dobre vijesti. Strašno je pomisliti da Mihael i dalje nije ni blizu onog Mihaela koga smo poznavali. To je jako tužno", rekao je Herbert pa dodao:

"On bi digao svoj glas, uvijek je bio jako svestan onoga što može i onoga što ne može da uradi. Njegov karakter je takav da vam je uvijek sve pričao u lice, direktno. Sjetite se Belgije sa Dejvidom Kultardom. Bio bi jako dobar na televiziji".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

  Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije i autorski projekat urednika i voditelja Dejana Jovanovića donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

 • 08:00 Lovački saveti (R)

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savjetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 08:30 Vikend Vekerica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 08:40 Vježbajte sa Lidijom

  Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

 • 08:45 Serija: Kosem (R) (12+)

  U moru spletki, laži i dvorskih igara moći. Ljubav, hrabrost i jedinstvenost može pobijediti neprijatelja. Turska serija o jednoj ženi koja je ispisala istoriju “Veličanstveni vijek: Kosem”.

 • 09:45 Lovački saveti (R)

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savjetima za lovce i one koji bi to da postanu.