ATV

Četrnaesti

Moto-susret u Drvaru okupio bajkere iz zemalja regiona

  • Извор: СРНА
  • 15.07.2023. 21:45

U Drvaru je večeras otvoren 14. međunarodni moto-susret koji je okupio bajkere iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i BiH.

Načelnik opštine Drvar Dušica Runić otvorila je moto-susret koji se i ove godine održava u Spomen-komoleksu "25. maj" pod Titovom pećinom.

Runićeva je bajkerima, ali i posjetiocima poželjela dobru zabavu i dobrodošlicu u Drvar sa željom da se i naredne godine u ovoj opštini okupi što više ljubitelja motora.

Slalom trka u Zalužanima kroz objektiv banjalučkog fotografa

Slalom trka u Zalužanima kroz objektiv banjalučkog fotografa

Međunarodni moto-susret organizuje Moto klub "Grizli" iz Drvara koji broji oko dvadesetak članova, a čiji predsjednik Jole Raca kaže za Srnu da je Drvar postao prepoznatljiv po motorijadi.

On je istakao da su u ovu malu zapadnokrajišku opštinu još juče stigli bajkeri iz zemalja regiona.

Generalni pokrovitelj trodnevnog moto-susreta je opštine Drvar, a za sve posjetioce je pripremljen bogat zabavni program.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм