Katalonija

Jeziva nesreća na Moto GP trci: Motor prešao preko vozača

  • Извор: Агенције
  • 04.09.2023. 15:10

Vozač Dukatija Frančesko Banjaja doživio je jezivu nesreću na startu trke za Veliku nagradu Katalonije ovog vikenda.

Aktuelni branilac titule i vodeći u generalnom plasmanu Moto GP šampionata pao je sa svog motora, i to na jeziv način pošto je odletio u vazduh, a potom je na njega naletio Brend Brinder.

Direktno mu je prešao preko noge i nije potreban snimak da bi se zaključilo da se radi o uznemirujućoj sceni, ali na kraju stižu ohrabrujuće vijesti.

Nakon prvih informacija da je Banjaja "dobro koliko može da bude", stigle su dobre vijesti da je Italijan prošao bez preloma.


Sjajne vijesti za više od 430.000 građana FBiH

Sjajne vijesti za više od 430.000 građana FBiH

Naravno, došlo je do nekoliko kontuzija prilikom pada i prelaska motora preko noge, ali nema više nikakvih briga o njegovom stanju i sa njim će na kraju biti sve u redu.

"Danas mogu da kažem samo hvala", napisao je Banjaja poslije trke u kojoj je pobijedio Aleš Espargaro, ali ipak je najvažnije da je Italijan živ. 

UPOZORENJE: Snimak nesreće Paka Banje je uznemirujući i nije za one sa slabijim stomakom.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм