ATV

Katalonija

Jeziva nesreća na Moto GP trci: Motor prešao preko vozača

 • Izvor: Agencije
 • 04.09.2023. 15:10

Vozač Dukatija Frančesko Banjaja doživio je jezivu nesreću na startu trke za Veliku nagradu Katalonije ovog vikenda.

Aktuelni branilac titule i vodeći u generalnom plasmanu Moto GP šampionata pao je sa svog motora, i to na jeziv način pošto je odletio u vazduh, a potom je na njega naletio Brend Brinder.

Direktno mu je prešao preko noge i nije potreban snimak da bi se zaključilo da se radi o uznemirujućoj sceni, ali na kraju stižu ohrabrujuće vijesti.

Nakon prvih informacija da je Banjaja "dobro koliko može da bude", stigle su dobre vijesti da je Italijan prošao bez preloma.


Sjajne vijesti za više od 430.000 građana FBiH

Sjajne vijesti za više od 430.000 građana FBiH

Naravno, došlo je do nekoliko kontuzija prilikom pada i prelaska motora preko noge, ali nema više nikakvih briga o njegovom stanju i sa njim će na kraju biti sve u redu.

"Danas mogu da kažem samo hvala", napisao je Banjaja poslije trke u kojoj je pobijedio Aleš Espargaro, ali ipak je najvažnije da je Italijan živ. 

UPOZORENJE: Snimak nesreće Paka Banje je uznemirujući i nije za one sa slabijim stomakom.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.