ATV
Centar dana Cover (1).webp

Domaća produkcija

16:50

Centar dana

Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

Zanimljive, drugačije i do sada neispričane priče? Želite da dobijete pregled najvažnijih dešavanja u gradu, zemlji, regionu i svijetu?  Onda je vrijeme da u svoj popodnevni raspored uvrstite ATV-ov popodnevni magazin “Centar dana”. Od ponedjeljka do petka vas očekuje upravo takav program koji vrijedno pripremamo iz dana u dan.

“Centar dana” osvježenje je u svijetu medija i svakodnevnog „živog“ programa.  Prepoznatljiva lica naše medijske kuće, sa svojom mladom, vedrom i kreativnom ekipom svaki dan za vas donose priče koje su nove i neočekivane avanture. Sa gostima regionalne scene i naše svakodnevice, herojima i običnim ljudima sa zanimljivim pričama, novostima iz svijeta estrade, medija i tehnologije, mode, zdravlja i društva - kroz sat i po sjajnog programa u domaćoj produkciji trudiće se da vaše popodne pretvori u „centar“ najboljeg dana.

Očekuje vas i pregršt zanimljivih rubrika, priča iz cijelog regiona i sadržaj koji će vam „napuniti baterije“ pozitivnom energijom.

Neka svaki radni dan bude nova avantura u koju mi sigurno krećemo. Pridružite nam se i vi svakog radnog dana od 16:50 jer vas osim navedenog očekuje mnogo novih iznenađenja i sadržaja u kojima ćete, sasvim sigurno, uživati.