ATV

Pjevačica sasvim otvoreno

Nataša Bekvalac otkrila istinu o vezi sa Đokovićem

  • Извор: Блиц
  • 31.12.2021. 16:35

Pjevačicu Natašu Bekvalac i najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića su povezivali prije više od deceniju, a pjevačica je sada stavila tačku na nagađanja i iznijela istinu.

Naime, kako se pisalo tada Novak je navodno raskinuo trogodišnju vezu sa Jelenom kako bi bio sa Natašom, a njih dvoje se nikad nisu oglašavali o tome.

Međutim, prilikom novogodišnjeg intervjua Nataši je postavljeno baš to pitanje, a ona je demantovala tu priču i otkrila da je riječ o aferi koju su im smještali.

– Novak Đoković je ponos Srbije i ponos svakog od nas. Mislim da je to jedini čovjek koji nas u svijetu predstavlja tako da svako od nas treba da bude ponosan i ta tema je u jednom periodu jako intrigirala javnost, ali je njemu i meni izuzetno štetila, a štetila bi i sada ovo da se pokrene neka priča kojoj stvarno nema mjesta”, rekla je Nataša Bekvalac za Republiku i konačno stavila tačku na razna nagađanja.

Podsjetimo, Nataša iza sebe ima tri braka. Prvi put je sudbonosno “da” izgovorila Danilu Ikodinoviću sa kojim ima kćerku Hanu, zatim brak sa bivšim vaterpolistom Ljubom Jovanovićem, i posljednji brak joj je bio sa Lukom Lazukićem sa kojim ima kćerku Katju, piše Blic.


Тагови: