Sara Sends

Žena ubila komšiju (77) nakon što je pokušao da obljubi njenog sina: "Svaka majka bi to uradila"

  • Izvor: Kurir
  • 19.10.2022. 22:45

Sara Sends rešila je da uzme stvari u svoje ruke i tom prilikom ubila komšiju koji je seksusalno napastvovao njenin sina, ali i djecu iz komšiluka

Britanka Sara Sends riješile je da stvar preuzme u svoje ruke nakon što je sredinom 2015. godine njen 77-godišnji komšija Majkl Plisted pokušao da obljubi njenog sina.

Sara je prije toga čula glasine da je uznemiravao druge dječake po ulici, ali kap je prelila čašu kada joj je prijateljica prenijela da je napastvovao i njenog sina.

Situacija je dodatno eskalirala kada je Sarin sin rekao majci da je „čika Majkl“ pokušao da ga dodiruje i poljubi. Bijesna Sara je zaprijetila komšiji, ali on za to nije mario i nastavio je da uznemirava djecu.

Nedugo zatim sin joj se povjerio da ga je Majkl jurio po kraju uz riječi da će kad tad biti njegov. Sara je odlučila da reaguje, uzela je kuhinjski nož, otišla na njegova vrata i izbola ga nasmrt.

Sara Sends iz Londona dobila je tri i po godine zatvora, a ne više, samo zahvaljujući činjenici da su u njenu odbranu stale mnoge majke iz kraja koje su prijavljivale seksualna uznemiravanja Plisteda prema njihovim sinovima.

Za nekoliko mjeseci isteći će još tri i po godine uslovne kazne Sendsovoj, pa će i zvanično moći da odahne. Iako je još od početka 2019. godine na slobodi, kaže da joj ni danas nije lako zbog odluke da ubije čovjeka, ali smatra da je to bio pravi potez. Pored toga, ispričala je i šta joj se još dogodilo čim je izašla na slobodu.


– Majke iz kraja priredile su mi nezaboravni doček. Smatrajući da sam heroj čitavog kraja i zaštitnik djece, kao i da sam se žrtvovala u ime svih njih, a za dobrobit djece, poručile su mi da će mi biti doživotno zahvalne. Bila sam ganuta. Ništa ljepše nisam doživjela, ispričala je Sara za portal San.

Kako je jednom prilikom naglasila ona je uradila ono što bi svaka majka uradila za svoje dijete, a takođe je istakla da se danas ne kaje zbog ubistva.

– Jako dugo smo svi znali za komšiju da je čudan. Trebalo nam je samo da imamo neke dokaze kako bismo ga obilježili kao pedofila. Na sreću, nijedno dijete nije fizički povredio ili seksualno napastvovao, ali išlo je ka tome. Bilo je pitanje sata, dana, nedjelje kada bi silovao nekoga. Možda je to i uradio, a da niko nikad nije saznao. Pitala sam se u zatvoru da li je to možda istina. Znam da sam uradila lošu stvar, ali nisam loša osoba. Svoje vrijeme sam odležala, vrijeme je za novi život koji i živim već dvije godine sa sinom, zaključila je Sara.

Tagovi:
  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.