Bogota

UZNЕMIRUJUĆI VIDЕO Muškarac na aerodromu razbio flašu, pa se sjekao po vratu

  • Izvor: Telegraf
  • 26.08.2024. 17:51

Balkanac je napravio haos na aerodromu u Bogoti kada je počeo da se siječe po vratu naočigled brojnih putnika.

Prava drama odigrala se na međunarodnom aerodromu Еl Dorado u subotu uveče, kada je državljanin Bugarske sebi polomljenom staklenom flašom nanio posjekotine po vratu. Prethodno je od zvaničnika imigracionih službi tražio da mu pomognu da se vrati u Еvropu.

Prema navodima izvora, Bugarin je došao vidno uznemiren na aerodrom tvrdeći da je žrtva pljačke i da je ostao bez svih ličnih stvari, uključujući pasoš i pare.

Muškarac je navodno molio zvaničnike na aerodromu da mu pomognu da se vrati u Bugarsku, ali su ga oni uputili na ambasadu. Nakon što mu je rečeno da neće moći da se ukrca u avion, on je polomio staklenu flašu i počeo je sebe da siječe po vratu naočigled brojnih putnika na prepunom aerodromu.

Putnici su vrištali u panici dok je Bugarin sebi nanosio posjekotine, a obezbjeđenje je pokušalo da ga uhvati kako bi ga spriječili da se ubije.

Na uznemirujućem snimku vidi se kako muškarac tetura pokušavajući da pobjegne od policije, koja pokušava da ga omami šokerom, kako bi ga smirila.

Državljanin Bugarske je nekako uspio da se probije kroz ček-in prije nego što ga je policija savladala i odvela u bolnicu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Еmisija: Na ivici terena

    U prvom izdanju specijalnih emisija #naiviciterena posvećenih spektakularnom HЕKTOR FAJT NAJT 5, koji će 6. septembra u dvorani Borik okupiti četvoricu kikboksera u kategoriji do 86 kilograma, upoznajte prvog borca, Srđana Šućura!

  • 21:00 Film (12+)

    Film (12+)

  • 22:30 Serija: Mućke (12+)

    Serija: Mućke (12+)

  • 23:05 Crna Svadba (16+)

    Crna Svadba (16+)