Tajland

UZNЕMIRUJUĆЕ! Pojavile se prve fotografije i snimci sa krvave svadbe

  • Izvor: Agencije
  • 26.11.2023. 15:56

Na jednoj svadbi na Tajlandu došlo je do tragičnog incidenta u subotu, 25. novembra 2023. godine, kada je mladoženja ubio ukupno pet ljudi, na kraju presudivši sebi.

Tragični incident se, naime, dogodio u 23.25 sati, kada je mladoženja ubio mladu, taštu, svastiku i prijatelja na svadbi, a još jednu osobu teško ranio. Mladoženja je nakon toga pucao u sebe i umro na licu mjesta.

Policija u policijskoj stanici Vang Nam Kjao obaviještena je o incidentu. Ubica je identifikovan kao Čaturong Suksuk (29), bivši rendžer sa invaliditetom u nozi koji je predstavljao Tajland u plivanju i streljaštvu na Paraolimpijskim igrama.

Ubica je upotrijebio pištolj da bi upucao mladu Kančanu (44), nevjestinu majku (62), nevjestinu mlađu sestru (38) i prijatelja koji je došao da pruži pomoć na proslavi, a zatim se ubio.

Mladoženja ubio mladu, taštu i svastiku, pa sebe

Mladoženja ubio mladu, taštu i svastiku, pa sebe

Ukupno četiri osobe su preminule na licu mjesta, jedna je preminula u bolnici, dok je još jedna osoba teško povrijeđena.

Ubijeni prijatelj došao je kako bi pomogao sa poslovima prikupljanja stvari. Muškarac koji je teško povrijeđen, takođe je došao da pomogne oko prikupljanja stvari.

Iz preliminarne istrage je poznato da je u kući u kojoj se incident dogodio bilo u toku vjenčanje između nevjeste Kančane (44), i mladoženje Jaturonga (29).

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: