Beč

U stanu bili djeca i prijatelji: Žena pala kroz prozor, uhapšen Balkanac

  • Izvor: Telegraf
  • 06.10.2024. 14:30

Mlada žena (22) pala je kroz prozor stana na četvrtom spratu u Beču. Do incidenta je došlo u subotu popodne, ona je u teškom stanju, a policija je uhapsila njenog supruga (30) poreklom sa Balkana.

Prema pisanju austrijskih medija, ona se navodno svađala sa suprugom Bugarinom prije incidenta, o kojem je on dao kontradiktorne informacije.

Za sada nije jasno da li je u pitanju nesreća ili nečija greška. Bugarinu je zabranjen ulazak i približavanje tom području, kao i privremeno nošenje oružja. Takođe je već odveden u zatvor.

Teroristički napad na autobuskoj stanici: Devetoro izbodeno nožem

Teroristički napad na autobuskoj stanici: Devetoro izbodeno nožem

Do incidenta je došlo u subotu oko 16 sati, a u stanu su bili žena, njen suprug, njihovo troje djece i dvoje prijatelja.

Žena je zadobila ozbiljne povrede kada je pala kroz prozor, pružena joj je pomoć na licu mjesta i odvedena je u bolnicu. Njen život je i dalje u opasnosti.

Katastrofalni prizori iz Crne Gore: Podivljala rijeka odnijela mostove i puteve

Katastrofalni prizori iz Crne Gore: Podivljala rijeka odnijela mostove i puteve

Kancelarija bečke državne kriminalističke policije istražuje i ispituje dvoje prijatelja para. Prema sadašnjim informacijama, došlo je do svađe između para prije nego što je ona pala kroz prozor, piše Telegraf.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: