Bivši američki predsjednik

Tramp pokrenuo novu platformu za kripto valute

  • Izvor: Sputnjik
  • 17.09.2024. 10:37

Bivši američki predsjednik i kandidat republikanaca na predstojećim novembarskim predsjedničkim izborima Donald Tramp pokrenuo je novu platformu za kripto valute Vorld liberti fajnenšel i pozvao javnost na ulaganje u svijet digitalnih valuta.

Prema strukturi kapitala, 20 odsto tokena projekta će biti dodijeljena osnivačkom timu među kojem je i porodica Tramp, 17 odsto tokena je izdvojeno za nagrade korisnika, a preostalih 63 odsto će biti dostupno za kupovinu javnosti, izjavio je osnivač platforme Zak Folkman, prenosi Si-Еn-Bi-Si.

Osnovan je i novi token WLFI koji će biti zasnovan na blokčejnu itirijuma.

Tramp je naveo da ranije nije bio previše zainteresovan za kripto valute, ali da su ga njegova djeca ubijedila da promijeni mišljenje.

- Kripto je jedna od onih stvari koje moramo da uradimo. Sviđalo nam se to ili ne, moramo to da uradimo - rekao je Tramp.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.