Misisipi

Tete iz vrtića koje su brutalno plašile djecu privedene i optužene za zlostavljanje

  • Izvor: Kliks
  • 21.10.2022. 17:59

Radnice vrtića u Misisipiju koje su brutalno isprepadale djecu noseći na sebi maske iz horor filma "Vrisak", privedene su i optužene za zlostavljanje djece.

Naime, nedavno se na internetu pojavio bizarni snimak iz vrtića Lil' Blessings Child Care & Learning Center u Hamiltonu, koji prikazuje kako su odgojne tete u vrtiću pokušale na svoj način "naučiti pameti" nestašne mališane.

Na lica su stavile maske iz filma "Vrisak" i takve prilazile djeci. U jednom trenutku teta s maskomse unosi u lice jednom dječaku i viče: "Jesi li bio zločest? Hoćeš li da te izvedem van?".

Uznemirujući snimak se za kratko vrijeme proširio internetom, dok su prestravljena djeca vrištala u suzama, a neka od njih histerično dozivala mamu.

Incident je izašao u javnost, te su tete dobile otkaz, a strani mediji javljaju i kako su sada privedene te se terete za zlostavljanje djece.


Naime, snimak je potaknuo Državno ministarstvo zdravstva i Kancelariju šerifa okruga Monroe da pokrenu istragu koja je završila optuživanjem pet ženskih osoba.

Riječ je o Sierri McCandless, Oci-Anni Kilburn, Jennifer Newman i Shyenne Shelton, koje su optužene po tri tačke za zlostavljanje djece. Tu je i Traci Hutson, koja se suočava s prekršajnim prijavama zbog neprijavljivanja zlostavljanja i lakšeg napada na maloljetnicu.

Vlasnica vrtića Sheila Sanders je, nakon što je otpustila radnice, izjavila da ne opravdava ovakvo nešto niti bi to ikada učinila.

(Klix)

  • 12:15 Serija: Red Rok (R) (12+)

    ''Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.