Američki predsjednik

Šta je ovo: Bajden objavio čudnu fotografiju i šokirao sve

  • Izvor: Agencije
  • 12.02.2024. 11:20

Američki predsjednik Džo Bajden je podijelio mim "Dark Brandon" koji implicira da su Tejlor Svift i on planirali da Kanzas Siti Čifsi osvoje Super Boul.

Bajden je čudnu fotografiju objavio na svom Iks nalogu. Na njoj se vidi predsjednik koji umjesto očiju ima crvene lasere a ime dolazi iz mima koji je prvobitno započeo kao desničarski slogan, "Hajdemo Brendone" - što je šifra za "J**eni Džo Bajden".

To je sada postala unutrašnja šala za Bajdenove pristalice.

Bajden je tvitovao sliku sa natpisom "baš kao što smo je nacrtali" ubrzo nakon što su Čifovi pobijedili u nedjelju uveče. Krenule su teorije zavjere da je namješteno da Kanzas Siti pobijedi zbog dečka Tejlor Svift, Trevisa Kelsija.

Prema teorijama zavjere, planirano je da tim pobijedi kako bi Tejlor nakon toga pružila podršku Bajdenu na izborima koji će se održati ove godine u Americi. 


Goran Džonić ostaje doživotno u zatvoru

Goran Džonić ostaje doživotno u zatvoru

Politički uticaj Tejlor Svift traže sve strane, ali je godinama ostala otvoreno neutralna. Rođena je u Pensilvaniji, ali se preselila u Nešvil kao mala da bi se bavila muzikom, u početku je mrzila da kaže bilo šta što bi otuđilo njenu tradicionalno republikansku kantri muziku, piše "Dejli mejl".

Ali 2018. godine je progovorila protiv republikanske senatorke Marše Blekburn, rekavši da je njen rekord glasanja "zastrašuje i užasava".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:15 Еmisija: Priča se (R)

    'Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

  • 13:15 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.