Detalji ubistva u Njemačkoj

Srpski dječak (15) zadavio djevojku, pa uradio isto što i njegov otac nakon zločina

  • Izvor: Telegraf
  • 03.01.2024. 08:04

Djevojčica (15) je umrla nakon što ju je navodno zadavio srpski dječak, takođe 15-godišnjak, u jednoj šumi kod Ulma. Više njemačkih medija piše da je osumnjičeni sin muškarca koji je prošle godine na uskršnji ponedjeljak ubio djevojčicu.

Srpski dječak je osumnjičen da je zadavio svoju djevojku. Spasioci su uspjeli da je stabilizuju po dolasku na lice mjesta, ali je ona umrla u bolnici 1. januara.

Osumnjičeni sam pozvao policiju

Osumnjičeni je sada u pritvoru. Mediji pišu da je sam pozvao policiju uveče 29. decembra i privukao pažnju na svoj zločin. Sada se protiv njega vodi istraga za ubistvo iz nehata.

Nakon izlaska završila kod njega u stanu: Kada je ušla u kupatilo vrisnula i pobjegla

Nakon izlaska završila kod njega u stanu: Kada je ušla u kupatilo vrisnula i pobjegla

Zvaničnici su uhapsili osumnjičenog u blizini mjesta zločina ubrzo nakon što su pozvane hitne službe. Nije se opirao.

Srpski dječak još uvijek nije dao nikakve detalje u vezi sa zločinom, niti zašto je želio da zadavi svoju djevojku.

Pozadina zločina, kako objašnjava javni tužilac iz Ulma na pitanje, ostaje otvorena.

Njemački mediji pišu da je osumnjičeni sin muškarca koji je ubio svoju pastorku nožem u školskom centru u Viblingenu na uskršnji ponedjeljak 2023. godine.

Vojni objekti i nacistički muzeji: Kako Rusi biraju mete?

Vojni objekti i nacistički muzeji: Kako Rusi biraju mete?

Prije samo nekoliko nedjelja, regionalni sud u Ulmu odlučio je da li muškarac treba da bude trajno smješten u zatvorenu psihijatrijsku bolnicu. Kako se navodi da otac troje djece boluje od akutne šizofrenije, proglašen je neuračunljivim.

Niko ne želi zvanično da potvrdi da je dječak, koji je zadavio djevojku u šumi prošle srijede, zapravo njegov sin.

Međutim, opsežna istraživanja uredničkog tima njemačkog medija, kao i anonimni kontakti sa porodičnim poznanicima, potvrđuju da njih dvojica zapravo imaju blisku porodičnu vezu. Nekoliko medijskih izvještaja takođe potvrđuje vezu između ova dva slučaja.

Srbin (41) je ubio svoju sedmogodišnju pastorku dok su igrali "Indijance". Čovjek je mjesecima bio zaokupljen zbunjujućim teorijama i religijama, što je postalo jasno tokom sudskog postupka.

Sprema li se totalni rat: Vojska u pripravnosti, Hezbolah najavio osvetu

Sprema li se totalni rat: Vojska u pripravnosti, Hezbolah najavio osvetu

Iz uvjerenja da mora da žrtvuje svoju "omiljenu kćerku" Bogu da bi potom dobio nagradu, ubio ju je, kako je sam objasnio na sudu. On je takođe sam pozvao hitnu pomoć i telefonom priznao zločin, kao što je sada učinio 15-godišnjak.

Za sada nije poznato da li se su dečak i žrtva našli u šumi ili su zajedno otišli tamo.

Ukoliko osumnjičeni bude osuđen, po krivičnom zakonu za maloljetnike može da se suoči sa maksimalno deset godina zatvora. Istraga takođe ima za cilj da provjeri da li je optuženi bio pod dejstvom alkohola i/ili opojnih droga.

Belgorod ponovo na meti, ruski avioni

Belgorod ponovo na meti, ruski avioni "tukli" sa visine od oko 25 metara

Ako dođe do suđenja, ono će se vjerovatno odvijati iza zatvorenih vrata jer osumnjičeni ima samo 15 godina. Dakle, pitanje zašto je srpski dječak ugušio svoju djevojku može ostati bez odgovora u javnosti.

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: