Javio se sa granice

Šok u porodici: Majka spremala sahranu za ubijenog sina, on je nazvao!

  • 22.10.2023. 19:30

Majka koja je vjerovala da oplakuje ubijenog sina u La Еntradi u Hondurasu bila je šokirana kad ju je pozvao tokom bdenja koje je organizovano za njega.

Porodica je danima vjerovala da je Osman Adonaj Urbina (17) brutalno ubijen.

Tijelo tinejdžera pronađeno je 15. oktobra u rodnom gradu. Lice mu je bilo unakaženo višestrukim prostrelnim ranama glave, a porodica ga je identifikovala na osnovu ožiljka od opekotine na ruci. Policija je potom predala tijelo porodici koja je htjela da održi bdenje u svojoj kući.

Opšti haos tokom lova: Muškarac upucan u oko, drugi ranio sam sebe iz puške!

Opšti haos tokom lova: Muškarac upucan u oko, drugi ranio sam sebe iz puške!

Tada se događa nezamislivo! Tokom bdenja Urbina, koji je trebalo da bude u sanduku, pozvao je majku Vilmu Fuentes putem videa poziva.

Ispostavilo se da je tinejdžer napustio državu tri nedjelje ranije i pokušao da ode u SAD. Navodno je nazvao svoju majku s gvatemalsko-meksičke granice i rekao:– Ovdje sam na granici! Živ sam. Nisam mrtav – rekao je.

Nakon toga pozvali su policiju kako bi razjasnili situaciju. 

Ispostavilo se kako tijelo pripada nestalom Džiniju Sarmijentu (15). Obaviještena je dečakova porodica koja je potvrdila da je to njihov sin.

– Istina je da izgledaju slično. Očistili smo i oplakali tijelo, ali to nije bio moj sin. Bili smo u šoku – rekla je Fuentes.

Novi radar lovi bahate vozače u Srpskoj: Poznato kada počinje

Novi radar lovi bahate vozače u Srpskoj: Poznato kada počinje

Porodica jedne starije žene iz Еkvadora, podsjetimo, takođe je bila zaprepašćena kad su nekoliko sati prije sahrane otkrili da je ipak živa, prenosi Kurir.

Bela Montoja (76) iz Babahoja proglašena je mrtvom, međutim, nekoliko sati prije sahrane, rođaci koji su htjeli da je presvuku, primjetili su da starica teško diše u kovčegu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 ATV Specijal: Dok. Film: Svjedok

    'O premijeri istorijsko-dokumentarnog filma "Svjedok" ne propustite pogledati u našem studiju sa relevantnim gostima. "ATV Specijal", večeras u 20 časova.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: 1992 (16+)

    ''Serija: 1992 (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.