"Moj ratniče"

Snimljen emotivan trenutak: Dječak plesom u bolnici proslavio izlječenje od raka

  • Izvor: Ona
  • 22.06.2024. 14:57

U najljepšem video-snimku koji se u skorije pojavio na internetu, jedan dječak je proslavio to što se izliječio od raka uz poseban ples posvećen pobjedi.

Njegova sreća koju je ovjekovječio ovaj snimak podsjeća nas da slavimo život. Dječak Niko je konačno dobio dobru vijest da je njegova akutna limfoblastna leukemija poslije dvije godine ušla u remisiju i da je vrijeme da se pridruži porodici i prijateljima u slavlju.

Na snimku se vidi kako Niko trči iz svoje bolničke sobe i ulazi u salu koja je bila ispunjena najbližima. Svi mašu pom pomovima i navijaju dok Niko i njegov mlađi brat priređuju prisutnima slavljeničku igru. Zatim Niko trči kroz "kišu" konfeta da bi zazvonio na posebno zvono koje označava kraj njegovog liječenja.

Nakon što je proslavio njegov poseban trenutak, Nika je porodica iznenadila njegovim prvim biciklom. Dječak ga je isprobao i prije nego što je napustio bolnicu.

Dječakov video je objavljen tek prije nekoliko dana, a već je preplavio internet jer gledaoci mogu da osjete radost koja zrači od Nika i svih koji slave njegovo zdravlje.

- Moj slatki dječače! Moj ratniče! Mama je tako ponosna na tebe, Niko. Rak je izabrao pogrešno dijete - prokomentarisala je njegova mama ispod videa.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča (R)

    ''Narod priča (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.