Nije uzeo lijekove

Priznao ubistvo četvoro djece i žene

  • Izvor: Indeks
  • 29.12.2023. 07:16

Francuz (33) priznao je da je ubio svoju ženu i njihovo četvoro djece, rekavši da je čuo glasove koji su mu govorili da "nanese štetu", saopštio je javni tužilac.

Francuska policija uhapsila je u utorak muškarca s istorijom psihičkih bolesti pod sumnjom da je ubio svoju suprugu rođenu na Haitiju i njihovu djecu, staru devet mjeseci, te četiri, sedam i deset godina.

Njihova su tijela pronađena u ponedjeljak, na Božić, u kući u gradu Mo, u regiji Île-de-Frans istočno od Pariza, piše Guardian. Muškarac, po struci vodoinstalater, bio je na liječenju od 2017. zbog depresije i psihotičnog ponašanja, naveli su tužioci.

Državni tužilac Moa je citirajući rezultate obdukcije u srijedu rekao da su 35-godišnja majka te njene kćerke, 10-godišnjakinja i sedmogodišnjakinja, zadobile "svaka oko 10 ubodnih rana". Četvorogodišnjak i devetomjesečni dječak su utopljeni, naveo je tužilac Žan Baptiste Bladie. 

Užas kod Pariza: Pronađena tijela žene i četvoro djece

Užas kod Pariza: Pronađena tijela žene i četvoro djece

Tužilac je istakao kako im je osumnjičeni rekao da "nije uspio identifikovati okidač za svoje djelo". Prema tužiocu, osumnjičeni je još poručio kako nije "osjećao ništa", odnosno da se "osjećao prazno" nakon ubistva svoje porodice. Bladie je potvrdio da je osumnjičeni priznao "da uzima svoje dnevne lijekove" od 2019., ali ih nije uzeo 24. decembra. 

Tužioci nisu objavili tačan datum ubistava. Policija je otkrila tijela u ponedjeljak oko 21 sat. Komšije su policiji rekle da su u noći s 24. na 25. decembar čuli jauke. Inače, ubica je priveden još 2019. nakon što je svoju partnericu, dok je bila trudna s njihovim trećim djetetom, ubo nožem u rame, a zatim se pokušao ubiti. Odbila je podnijeti tužbu.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    'Tet a tet sa Tatjanom Trninić

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Stranačka hronika

    'Stranačka hronika

  • 21:40 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)