Trenutno ne regrutuje nove borce

Prigožin otkrio dalje korake "Vagnera": U ime velike Rusije, izvršićemo ove zadatke!

  • Izvor: Agencije
  • 31.07.2023. 11:01

Šef ruskih plaćenika Jevgenij Prigožin saopštio je, u danas objavljenoj glasovnoj poruci, da njegova vojna organizacija "Vagner" trenutno ne regrutuje nove borce, ali je vjerovatno da će to učiniti u budućnosti.

Budućnost "Vagnera" i Prigožina je nejasna od kako je krajem juna došlo do kratkotrajne pobune protiv ruskog vojnog establišmenta, a zvanični Kremlj kasnije odobrio da Prigožin i neki od njegovih boraca, koji su učestvovali u nekim od najžešćih bitaka u Ukrajini, odu u Bjelorusiju, navodi Rojters.

Ovo je jedna od najčuvanijih tajna u Ukrajini

Ovo je jedna od najčuvanijih tajna u Ukrajini

Uprkos svemu, Prigožin je pozvan na sastanak sa Vladimirom Putinom samo pet dana nakon pobune, a prošle nedjelje je fotografisan u Sankt Peterburgu, gdje je predsjednik Rusije bio domaćin liderima afričkih zemalja tokom rusko-afričkog samita.

Vagnerovci blizu Poljske: Premijer iznio teoriju o razlozima

Vagnerovci blizu Poljske: Premijer iznio teoriju o razlozima

- Danas definišemo naše naredne zadatke čiji je okvir sve jasniji. Bez sumnje, to su zadaci koji će biti izvršeni u ime velike Rusije - poručio je Prigožin u glasovnoj poruci objavljenoj na Grej Zoni, Telegram kanalu povezanom sa organizacijom "Vagner".

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?