Samoubistvo

Preminula Еmili Gold, poznata tinejdžerka i učesnica američkog supertalenta

  • Izvor: Avaz
  • 17.09.2024. 12:47

Еmili Gold, 17-godišnja navijačica iz srednje škole Los Osos i učesnica emisije "America's Got Talent", izvršila je samoubistvo.

Kako je potvrdila Kancelarija mrtvozornika okruga San Bernardino za magazin Pipl, Gold je pronađena mrtva u petak, 13. septembra u 23:52 sata.

Udarilo je barem jedno vozilo

U saopštenju koje je podijeljeno, javni službenik Kalifornijske saobraćajne patrole Rodrigo Himenez rekao je da su policajci Kalifornijske saobraćajne patrole reagovali na prijavu o pronađenom pješaku. 

- Kada su policajci stigli, pronašli su ženu, 17-godišnjakinju, koju je udarilo najmanje jedno vozilo u traci za zajedničku vožnju u pravcu istoka na autoputu 210 - rekao je Himenez te dodao da je ženska osoba podlegla povredama i proglašena mrtvom na licu mjesta.

Učesnica muzičkog takmičenja

Prošlog meseca, tinejdžerka je zadivila naciju zajedno sa plesnim timom srednje škole Los Osos u emisiji "America's Got Talent". Nakon što su prošli audicije, tim je stigao do četvrtfinala serijala prije nego što su eliminisani u avgustu.

Uprkos eliminaciji, sudija Sajmon Kauel nagradio ih je ovacijama.

Ubrzo nakon što je vijest o njenoj smrti izašla u javnost, njeni voljeni su organizovali kampanju na "GoFundMe" kako bi prikupili novac za porodicu plesačice.

- Sa velikom tugom dijelimo vijest da je naša Los Osos Grizli Еmili Gold preminula - pisalo je u opisu kampanje.

U nastavku su naglasili da će sav prikupljen novac ići direktno za sve potrebne troškove porodice.

- Kao zajednica, okupimo se i podržimo porodicu Gold u ovom teškom trenutku. Molimo vas da znate da će ovaj novac ići direktno porodici kako bi im se pomoglo sa troškovima - objasnili su u kampanji.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.