Mik Volas

Poslanik Еvropskog parlamenta: NATO je teroristička organizacija koja služi interesima Amerike!

  • 10.07.2024. 15:07

NATO je teroristička organizacija koja služi interesima Sjedinjenih Država i vojnoindustrijskog kompleksa, poručio je irski poslanik u Еvropskom parlamentu Mik Volas.

"Alijansa je teroristička organizacija, umrljana krvlju nevinih ljudi, koja služi interesima američke imperije i vojnoindustrijskog kompleksa", napisao je Volas na Iksu.


Irski poslanik ne krije da se protivi naoružavanju Ukrajine, pa je tako izjavio da su Sjedinjene Države krive za uništenje Ukrajine, komentarišući rezultate ankete Si-Еn-Еna, u kojoj se 55 odsto Amerikanaca protivi da Kongres SAD dodijeli dodatnu pomoć Ukrajini jer smatra da je njihova država "učinila dovoljno da pomogne Kijevu".

"SAD su već učinile dovoljno, uz pomoć ЕU i NATO, da unište ovu zemlju", napisao je Volas na Iksu (bivšem Tviteru).

Kako je dodao, Vašington i Zapad doveli su Ukrajinu u jadno stanje, težeći svojim geopolitičkim ciljevima, uprkos smrti njenih stanovnika.

Volas je i ranije više puta pozivao na prekid sukoba u Ukrajini i naglašavao da samo zapadne zemlje imaju koristi od njega.

U utorak je u Vašingtonu počeo NATO samit, koji će biti posljednji za aktuelnog generalnog sekretara Alijanse Jensa Stoltenberga, kojeg će 1. oktobra zamijeniti bivši premijer Holandije Mark Rute.

Pratite nas i putem Vibera

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.