Skandal

Pojavio se video: Ovo je policajka koja je imala vrelu akciju sa zatvorenikom

  • Izvor: Agencije
  • 03.07.2024. 17:06

Linton Veiric (36) je iz zapadnog Londona. On je identifikovan kao osoba koja je imala intiman odnos sa policajkom Lindom De Sousa Abreu u zatvoru.

On je optužen za provalu i služi kaznu od četiri godine i devet mjeseci jer je 2022. godine ukrao robu vrijednu 65.000 funti iz sefa u luksuznom stanu u Kensingtonu.

Da podsjetimo, Linda ima 30 godina i radi u policiji. Ona je imala intiman odnos u ćeliji pomenutog zatvorenika dok je njegov kolega iz ćelije sve to snimao. Nakon što je telefon prokrijmčaren dalje, saznalo se šta su radili.

Kazna za policajku

Kako navodi Dejli Mejl moraće da se pojavi u Prekršajnom sudu u Еksbridžu u ponedjeljak jer je optužena za nedolično ponašanje.

Policija je u petak pokrenula istragu o šokantnom videu koji prikazuje ženu, odnosno Lindu, kako ima intiman odnos u zatvorskoj ćeliji Vandsvorta, muškog zatvora u Londonu. Policija je za Bi-Bi-Si rekla da je u petak započela istragu "nakon što su policajci bili upoznati sa videom koji je navodno snimljen unutar HMP Vandsvorth". Linda je nakon toga uhapšena, i privedena.

Djevojka je optužena za nedolično ponašanje u javnoj službi i ona će snositi kaznu za to. Kako je navela njena sestra za Njujork Post ona je svinger i ponašanjem je naštetila porodici.

- Ona je svinger. Linda se 100 odsto prepustila pogrešnom načinu života i sada nažalost trpi posljedice koje su pale na njenog supruga, naše roditelje i mene - rekla je sestra policajke.

Pratite nas i putem Vibera