Tomas Metju Kruks

Pojavio se novi snimak Trampovog atentatora

  • Izvor: Agencije
  • 15.07.2024. 10:06

Tomas Metju Kruks, 20-godišnji atentator na Donalda Trampa kojeg su snajperisti Tajne službe likvidirali nakon što je pokušao da ubije bivšeg američkog predsjednika na mitingu u Pensilvaniji, u srednjoj školi je izbačen iz streljačkog kluba i smatran je opasnim po okolinu.

Pored uznemirujućih priča osoba koje su ga poznavale iz školskih dana, sada se pojavio i video snimak Kruksovog diplomiranja.

Frederik Maks, aktuelni kapiten streljačkog kluba srednje škole u gradiću Betel Park, koji je nekoliko godina mlađi od Kruksa, ispričao je medijima da je atentator na Trampa pokušao dok je bio učenik da uđe u taj tim.

FBI saopštio nove detalje o napadaču na Trampa

FBI saopštio nove detalje o napadaču na Trampa

Navodi se da je Kruks tada odbijen zato što je loše pucao iz puške.

Džonatan Majers, koji je bio član tima u vrijeme kada se Kruks tu prijavio, kazao je da je bilo nečeg zlokobnog u vezi sa njim.

- On ne samo da nije primljen u tim, već je od njega zatraženo da se više ne vraća tu pošto je mnogo loše pucao, pa je to smatrano, kao, opasnim - rekao je Majers za ABC njuz.

Ubijeni atentator na Trampa bio u reklami za

Ubijeni atentator na Trampa bio u reklami za "BlackRock"

Drugi članovi tadašnjeg streljačkog tima kazali su da je Kruks ispričao neprikladne šale i da je generalno djelovalo da nešto tu nije u redu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.