Detroit

Oteo djevojčicu nasred ulice, tetka je spasila iz njegovog automobila

  • Izvor: Telegraf
  • 25.08.2024. 09:34

Muškarac iz Detroita je uhapšen nakon što je navodno pokušao da nasilno odvede dvije djevojčice u svom automobilu u dva incidenta koja su se dogodila u razmaku od sat vremena.

Policija je saopštila da je muškarac zgrabio sedmogodišnju djevojčicu sa bicikla, odnio je do svog automobila i ubacio je unutra.

Tetka djevojčice je potrčala za osumnjičenim i borila se s njim kroz vozačev prozor dok je pokušavao da se odveze sa djevojčicom, piše "Inside Edition".

Dobri Samarićanin, Skot Van Luven, vidio je otmicu i prepriječio automobil kako bi spriječio osumnjičenog da pobjegne. Van Luven je izvukao osumnjičenog iz automobila dok nije stigla policija.

"On je bio kao anđeo", rekla je tetka djevojčice, Alesija Avejkoski.

Ona je povrijeđena tokom sukoba.

"Bukvalno mi se najgora noćna mora ostvarila i stalno mi se ponavlja u glavi iznova i iznova", rekla je ona. "Sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je kako da je izvučem iz tog automobila."

Van Luven je takođe razgovarao sa "Inside Edition".

"Iskreno, ne želim ni da pomislim šta je moglo da se desi. On je mogao vrlo lako da pobjegne", rekao je Van Luven.

Osumnjičeni, 23-godišnji Еndi Bala, identifikovan je i uhapšen.

Sudski zapisi pokazuju da Bala ima dugu istoriju ranijih hapšenja. Sat vremena prije nego što je navodno zgrabio sedmogodišnjakinju, policija kaže da je pokušao da otme petnaestogodišnju djevojčicu.


Taj pokušaj otmice takođe je osujetio slučajni prolaznik.

Bali, koji je izjavio da nije kriv, naređeno je da se podvrgne procjeni mentalnog zdravlja.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: