Žestok napad ruskih snaga

Oštećena energetska infrastruktura, kreću isključenja struje u cijeloj Ukrajini

  • 26.08.2024. 10:59

Kritični infrastrukturni objekti oštećeni su u Žitomirskoj oblasti Ukrajine nakon eksplozija, saopštio je šef regionalne vojne administracije Vitalij Bunječko.

„Zbog teške situacije u energetskom sistemu, uvedena su havarijska isključenja struje“, napisao je Bunječko na svom Telegramu.

Krenula velika odmazda: Žestok napad ruskih snaga na Ukrajinu!

Krenula velika odmazda: Žestok napad ruskih snaga na Ukrajinu!

Objekti energetske infrastrukture oštećeni su u nekoliko oblasti Ukrajine, izjavio je ukrajinski premijer Denis Šmigalj.

„‘Ukrenergo’ je primoran da primjeni hitna isključenja struje kako bi stabilizovao sistem“, napisao je Šmigalj na svom Telegramu.

Prema njegovim riječima, šefovi oblasnih uprava dobili su instrukcije da u regionima postave šatore za snabdijevanje građana grijanjem i strujom u slučaju nestanka struje.

Prema onlajn mapi ukrajinskog Ministarstva za digitalnu transformaciju, u cijeloj Ukrajini upozorenje za vazdušni napad na snazi je oko pet sati.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Serija: Mućke (12+) (R)

    ''Serija: Mućke (12+) (R)

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.