Oklahoma

Odveli kćerku u bolnicu i tvrdili da ima grip, a istina je mnogo gora

  • Izvor: Telegraf
  • 08.08.2024. 20:43

Еntoni Jonko i Liza Mičel doveli su sedmogodišnju, vidno bolesnu kćerku, u bolnicu Sent Еntonis Midvest u Oklahomi i tvrdili da ima grip, a malena je preminula samo nekoliko sati kasnije od posljedica neuhranjenosti.

Djevojčica je u bolnici proglašena mrtvom nedugo po dolasku.

Ona je "imala znake ukočenosti i mogućih unutrašnjih i spoljašnjih povreda", reklo je medicinsko osoblje policajcima.

Skandal u Parizu uoči meča Srbije i Amerike

Skandal u Parizu uoči meča Srbije i Amerike

Djevojčica je bila "izuzetno neuhranjena" i imala je oko 11 kilograma i bila je visoka oko 94 centimetara. Prema Centru za kontrolu i prevenciju bolesti, njena težina je bila upola manja nego kod prosječne djevojčice njenih godina, koja je oko 22 kilograma.

Ljekari su rekli da je "iz usta djeteta izlazila velika količina crnog i tamnocrvenog sekreta prilikom pritiska na stomak", navodi se u izjavi.

Roditelje su u bolnici pitali da objasne zašto je djevojčica tako malaksala.

Njen otac Еntoni, rekao je da je djevojčica, navodno, četiri do pet dana ranije bila "potpuno zdrava" i da je imala oko 20 kilograma. Nije mogao da objasni zašto je u trenutku smrti imala tako malu kilažu.

Zemljotres u Hrvatskoj

Zemljotres u Hrvatskoj

Takođe, roditelji su tvrdili da su dijete "hranili sve vrijeme".

Otac je tvrdio da su navodno njegova kćerka i on spavali u istoj sobi noć prije nego što je umrla i da se tog jutra probudio i otkrio da se "ne pomijera, zbog čega je zaključio da je bolesna i da mora da ide u bolnicu".

Rekao je da su svojoj kćerki davali "krekere i supu jer je vjerovatno imala grip", navodi se u izjavi, piše "Metro".

Međutim, priča je ubrzo dobila rasplet i na kraju je Еntoni rekao da ih je njegov brat, koji je živio blizu Oklahome, doveo u bolnicu. Brat je zatekao oca djevojčicu u životno ugrožavajućem stanju i rekao im da moraju da je vode u bolnicu.

Poznatu pjevačicu kćerka ubola u oko

Poznatu pjevačicu kćerka ubola u oko

Majka i otac su optuženi za ubistvo prvog stepena. Otac je takođe optužen za mučenje, smrt djeteta ranjavanje i sakaćenje, prenosi "Telegraf".

Pratite nas i putem Vibera