Avganistan

Novi šokantan video iz Kabula: Čovjek visi sa aviona u letu, u točku nađeno tijelo

  • Izvor: Agencije
  • 17.08.2021. 15:24

Još jedan šokantan video dolazi sa aerodroma u Kabulu, gdje je situacija dramatičnija od samog pada Kabula u ruke talibana.

Podsjetimo, na hiljade ljudi i dalje se nalazi na tom aerodromu, pokušavajući da napusti Avganistan. I dok danas postoji bilo kakav red, scene od ponedjeljka obišle su svijet, a stizale su jedna za drugom.

Među mnogim snimcima su i oni na kojima se vidi kako tijela Avganistanaca padaju sa aviona koji je poletio, zatim su objavljeni drugi snimci očajničkih pokušaja Avganistanaca da pobjegnu kačeći se za točkove aviona

Najnoviji uznemirujući video objavljen je danas, ali je snimljen tokom jučerašnjeg paničnog pokušaja Avganistanaca da se zakače za avion. Kako navodi Raša tudej, snimak je napravljen iz unutrašnjosti aviona koji polijeće sa kabulskog aerodrome, dok se kroz prozor letjelice vidi zakačen čovjek.

U međuvremenu, tijelo Avganistanca pronađeno je u točku za slijetanje američkog transportnog aviona C-17, nekoliko sati nakon što je poletio sa međunarodnog aerodroma "Hamid Karzai" u Kabulu.

Tijelo pronađeno u točku učinilo je avion privremeno neispravnim, prenosi briselski portal Politiko.

Iyuyetno uynemirujući snimak objavljen je na društvenoj mreži Twitter.

Tagovi: