Češka policija saopštila

Masovni ubica iz Praga prethodno usmrtio muškarca i dvomjesečnu bebu

  • Izvor: Agencije
  • 27.12.2023. 20:32

Češka policija saopštila je danas da je pronašla pismo studenta, koji je 21. decembra ubio 14 osoba u pucnjavi na Karlovom univerzitetu u Pragu, u kojem je priznao da je prethodno usmrtio 32-godišnjeg muškarca i dvomjesečnu bebu u šumi Klanovice.

- Prilikom pretresa njegove kuće pronađeno je oproštajno pismo. On ga je napisao prije nego što je izvršio pucnjavu. U njemu je priznao da je počinio ubistvo u šumi Klanovice - rekao je portparol policije Jan Danek, prenosi češki portal novinky.cz.

Detalji tog zločina nisu saopšteni, a balističkim ispitivanjima utvrđeno je da je oružje korišćeno u šumi Klanovice isto ono koje je pronađeno u kući ubice.

Zapalio se automobil u Banjaluci

Zapalio se automobil u Banjaluci

Ubistvo muškarca i njegovog dvomjesečnog djeteta dogodilo se 15. decembra, kada su šetali šumom u blizini Praga.

U masovnoj pucnjavi na Karlovom univerzitetu u Pragu, 24-godišnji student David Kozak ubio je 14 osoba i ranio još 25, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.