Bjeloruski lider

Lukašenko najavio da će se ponovo kandidovati za predsjednika

  • Izvor: SRNA
  • 25.02.2024. 11:25

Bjeloruski lider Aleksandar Lukašenko rekao je da će se ponovo kandidovati za predsjednika 2025. godine.

Recite prognanoj opoziciji da ću se kandidovati – rekao je Lukašenko novinarima na biračkom mjestu nakon glasanja na parlamentarnim i izborima za lokalne savjete.

On je rekao da nijedan odgovoran predsjednik ne bi napustio svoje ljude koji su ga pratili u bici, javila je bjeloruska državna novinska agencija Belta.

Aleksandar Lukašenko se nalazi na čelu Belorusije od 1994. godine.

– Još godinu dana je do predsjedničkih izbora. Mnogo toga može da se promijeni. Naravno da ćemo ja i svi mi reagovati na promijene koje će se desiti u našem društvu i na situaciju u kojoj ćemo za godinu dana pristupiti izborima – istakao je Lukašenko.


Pratite nas i putem Vibera

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program