Kalifornija

Ljudski ostaci pronađeni u planinama, sumnja se da se radi o poznatom glumcu

  • Izvor: Agencije
  • 25.06.2023. 10:58

Ljudski ostaci otkriveni su blizu planine Boldi u Kaliforniji i prebačeni kod patologa za identifikaciju, pet mjeseci nakon nestanka glumca Džulijana Sandsa u tom području.

Šetači u planinskom području južne Kalifornije naišli su na ljudske ostatke, gdje je britanski glumac nestao početkom godine.

Pronađeno tijelo brutalno likvidiranog muškarca! Osumnjičeni nije uspio da pobjegne

Pronađeno tijelo brutalno likvidiranog muškarca! Osumnjičeni nije uspio da pobjegne

Tijelo je otkriveno oko deset prepodne u subotu u divljem predjelu blizu planine Boldi i transportovano kod patologa za identifikaciju, saopštila je kancelarija okružnog šerifa San Bernandina.

Detalji tragedije: Pokušala spasiti rođaka (14) pa se i ona utopila!

Detalji tragedije: Pokušala spasiti rođaka (14) pa se i ona utopila!

Šezdesetpetgodišnji Sands bio je strastveni planinar, a njegov nestanak prijavljen je 13. januara nakon što je otišao da se penje na kalifornijsku planinu visoku 3.048 metara. Snažne oluje tokom zime pogodile su to područje.

Stručnjak prije pet godina upozoravao na podmornicu

Stručnjak prije pet godina upozoravao na podmornicu "Titan"

Sands je poznat po po ulogama u filmovima Polja smrti, Napuštajući Las Vegas, Soba sa pogledom, Arahnofobija, kao i hit seriji 24.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.