Ljut

Kralj Čarls uhvaćen kako gunđa ženi

  • Izvor: Kurir
  • 21.12.2023. 15:05

Kralj Čarls Treći od 6. maja je britanski monarh, nakon smrti njegove majke Kraljice Еlizabete Druge. Raskošna ceremonija, koja priliči kraljevskoj porodici oduševila je sve, a slike sa krunisanja obiše su čitav svijet.

Nevjerovatan snimak

A svaki korak kraljevske porodice intrigira ljude, te se svaki snimak smatra dragocjenim. Tako je i sa snimkom koji je nedavno dospio u javnost, na kome se vidi da Kralj Čarls Treći gunđa svojoj supruzi Kamili Parker.

Snimak je nastao na dan njegovog krunisanja, a nervozni Kralj se domunđavao sa suprugom. Snimak je zaintrigirao masu ljudi, pa se uključio i profesionalni čitač sa usana, koji je otkrio šta je Čarls "gunđao" tog dana.

Zašto je kralj "gunđao"?

Naime, kralj je u subotu 6. maja stigao u Vestminstersku opatiju malo ranije od planiranog, te je bio prinuđen da sjedi ispred u kočiji nekih pet minuta prije nego što je ušao u crkvu.


Da situacija bude još komičnija, na ceremoniju krunisanja zakasnili su i princ Vilijam i njegova supruga Kejt sa djecom, te nisu ušli u opatiju ispred njega, već su krenuli iza, kao dio procesije.

Šta kaže prevod?

I dok je čitav svijet motrio na svaki pokret kralja Čarlsa, jedan stručnjak, koji čita sa usana, otkrio je šta je Čarls govorio Kamili dok su čekali u kočiji.

"Mi nikad ne možemo da stignemo na vrijeme", navodi se da je ovo rekao Čarls, pa je nastavio:

"Uvijek nešto... Ovo je dosadno", rekao je navodno kralj.

(Kurir)

Pratite nas i putem Vibera