Godišnjica braka

Kejt Midlton i princ Vilijam objavili fotografiju sa vjenčanja koje je bilo prije 13 godina

  • Izvor: Telegraf
  • 29.04.2024. 15:09

Princ i princeza od Velsa podijelili su fotografiju nastalu povodom njihove 13. godišnjice braka.

Fotografija, koja nije nikada ranije viđena, objavljena je na njihovom zvaničnom nalogu na društvenoj mreži na X, i prikazuje Kejt Midlton i princa Vilijam nakon zaključenja braka 2011. godine.

"Srećna godišnjica. Ne mogu da vjerujem da je prošlo 13 godina. Sjećam se ovog momenta veoma dobro. Šaljem vam oboma puno ljubavi na specijalan dan", rekao je fotograf Mili Pilkington.

Njihovo vjenčanje 29. aprila 2011. godine bila je glavna vijest širom svijeta, oči javnosti su bile uprte u mladu i mladoženju, a posebno u vjenčanicu tada 29-godišnje Kejt.

Kejt Midlton je nosila bijelu haljinu sa V-izrezom koja je imala duge čipkane rukave. Vjenčanicu je dizajnirala Sara Barton za Aleksandra Mekvina. Kako je tada saopšteno, Kejt je odabrala britanski brend zbog ljepote njegove izrade i poštovanja tradicionlane izrade. Njena ideja je bila da "kombinuje tradiciju i modernost sa umjetničkom vizijom koja karakteriše rad Mekvina".

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.